Open Gym 24/7

24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang! 

Wil je groepslessen combineren met vrije trainingen? Dat kan! De unieke 24/7 Open Gym mogelijkheid van Gym Industries is er om zelf trainingsuren te maken. Nu kun je alles wat je bij ons leert zelf toepassen in je eigen workouts. Zonder het vooraf in te plannen, kun je aan de slag met bepaalde spiergroepen die je extra wilt trainen. Je kunt natuurlijk ook je eigen workouts samenstellen.

De 24/7 toegang is alleen beschikbaar voor de leden die minimaal 1 keer in de week aan de lessen van Gym Industries deelnemen. Dit kunnen Bokslessen, Club Workouts of een combinatie daarvan zijn. Omdat wij hierdoor wekelijks contact hebben weten wij zeker dat iedereen die voor zichzelf traint ook op de juiste manier aan de slag gaat. 

Heb je een vragen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Gym Industries in Haarlem is dé plek voor Fitness & Boxing. Bij Gym Industries ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Back to Basic

Nieuw bij Gym Industries: leer de juiste techniek voor krachttraining met onze Back to Basic Challenge! Klik hier voo...

Lees meer
Meer nieuws