Our Gym

Persoonlijke begeleiding staat centraal

Sporten is meer dan bewegen alleen, het is een way of life. Wij vinden dat iedereen persoonlijke aandacht en structuur nodig heeft als het om sporten gaat, want alleen dan behaal jij je doelstellingen en is het mogelijk om sporten te integreren in je leven. Onder bezielende begeleiding van onze trainers en jouw oneindige toewijding, garanderen wij het resultaat wat jij voor ogen hebt. Gym Industries biedt personal training voor kleine groepen. Wel de persoonlijke aandacht, niet het hoge prijskaartje.

Sporten is maatwerk

Sporten zit in ons DNA. Daarom werken wij alleen met personal trainers die sporten ‘ademen’ en snappen wat persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding is. Ze houden het overzicht, zijn doelgericht en zorgen ervoor dat jij van sporten een way of life maakt:

✓  We werken in kleine groepen. Alleen op die manier kunnen we persoonlijke begeleiding waarborgen.
✓  Jij hebt een doel voor ogen en werkt naar een resultaat toe. Wij zijn constant bezig om doelstellingen te formuleren en resultaten bij te houden, zodat je altijd inzicht hebt in je eigen voortgang.
✓  Je traint met gelijkgestemden/vrienden en motiveert elkaar. Train je liever alleen? Dat kan ook, maar wel altijd onder toeziend oog van onze personal trainers.

Maak nu gratis kennis met Fitness & Boxing bij Gym Industries

Vraag direct online een Gratis Proefweek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Gym Industries in Haarlem is dé plek voor Fitness & Boxing. Bij Gym Industries ben je verzekerd van de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. 

Wanna Work?

Om ons team te versterken en onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn, zoeken wij: een clubmanager & personal / small...

Lees meer

Boxing Break

Nieuwe bij Gym Industries: de boxing break! Klik hier voor alle start informatie 

Lees meer
Meer nieuws